Taxi van Tαξι μινι βαν minibus Θεσσαλονίκη

taxi van thesssaloniki taxi

Tαξι μινι βαν minibus van Θεσσαλονίκη Mercedes-Benz Viano

Taxi van ταξί μινι βαν minibus Θεσσαλονίκη Mercedes-Benz Viano μεταφορά γρήγορα με ασφάλεια και ποιότητα  για περισσότερες πληροφορίες και τιμές καλέστε μας στο 6976676697  

Το ταξι βαν λεωφορείο mini bus είναι πολύ πιο άνετο από τα παραδοσιακά ταξί είναι κάτι καινούργιο στην Ελλάδα όπου μπορεί να μεταφέρει άνετα όλοι την οικογένεια ή την παρέα σας .Το ταξι βαν van minibus taxi mercedes benz viano είναι ενα μικρό θαύμα με πρωτοποριακή σχεδίαση .

Το taxi van είναι άνετο, οικονομικό , φιλικό προς το περιβάλλον και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας για άνετες μεταφορές με όλες της πολυτέλειες που μπορεί να σας προσφέρει ένα πολυτελές μεταφορικό μέσο .

Το βαν ταξί σας προσφέρει την ελευθερία κινήσεων που αναζητάτε με ευρυχωρία και πολυμορφικότητα που δεν μπορείτε να βρείτε αλλού .

Το minibus ταξι είναι εφοδιασμένο με σύγχρονοους και ισχυρούς κινητήρες και το πακέτο αποδοτικότητας1 BlueEFFICIENCY, στο βασικό εξοπλισμό του, θέτοντας τα πρότυπα στον τομέα της οικονομίας και της αποδοτικότερης χρήσης χωρίς συμβιβασμούς σε ό,τι αφορά στην οδηγική απόλαυση.

Χαλαρώστε και απολαύστε τη διαδρομή σας με το ταξι minibus van Viano.

Το Viano ταξι βαν van, προορίζεται για να καλύπτει μία ευρεία γκάμα αναγκών, υπόσχεται να κάνει πολυδιάστατη τη ζωή σας.

Η μοντέρνα σχεδίαση του Mercedes-Benz Viano , το άνετο και πρακτικό εσωτερικό του για μεταφορά έως και οκτώ ατόμων, και την ασφαλή και άνετη οδηγική του συμπεριφορά , τοποθετούν το Viano στην κορυφή της κατηγορίας των μεγάλων πολυμορφικών οχημάτων.

Οι νέες άνετες ανάρτησεις , οι απεριόριστες επιλογές εξοπλισμού και ο εσωτερικός χώρος υψηλότερων προδιαγραφών καθι- στούν το Viano όχι απλώς ένα εξαιρετικό ταξιδιωτικό όχημα, αλλά συγχρόνως ένα άριστο μεταφορικό .

Στη γραμμή εξοπλισμού , το Viano αναδεικνύει και την σπορτίφ πλευρά του.

Το μπροστινό και οπίσθιο τμήμα του προσδίδουν στο Viano ακόμη πιο δυναμικό και αντιπροσωπευτικό χαρακτήρα.

Κυρίως στον τομέα της άνεσης η Mercedes-Benz λειτουργεί με γνώμονα την πρακτικότητα: οι διαστάσεις του σε συνδυασμό με την άριστη ορατότητα, του επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση σε γκαράζ, πλυντήριο αυτοκινήτων και χώρο στάθμευσης.

Με το Viano, η στάθμευση και οι ελιγμοί είναι εύκολη υπόθεση.

Στο Viano ταξί taxi van , διανύετε κάθε χιλιόμετρο ακόμη πιο ευχάριστα.

Πολυάριθμες λεπτομέρειες δημιουργούν μια όμορφη ατμόσφαιρα στο εσωτερικό και προσφέρουν μεγάλη άνεση χειρισμού.

Κάθεστε στα καθίσματα με τις υψηλής ποιότητας επενδύσεις, κοιτάζετε την πλούσια σε αντιθέσεις οθόνη Matrix και αισθάνεστε τη γεμάτη μεράκι επεξεργασία των νέων στοιχείων χειρισμού.

Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός και η μεγάλη επιφάνεια δαπέδου με μαλακή μοκέτα αναβαθμίζουν το χώρο επιβατών.

Στα αναπαυτικά μονά καθίσματα του Viano TREND, μέχρι και 7 άτομα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια αίσθηση χώρου, που εάν κανείς την περιέγραφε ως «γενναιόδωρη» θα την υποτιμούσε.

Επίσης, με τους προαιρε- τικούς πίσω πάγκους υπάρχει χώρος μέχρι και για οκτώ άτομα.

Ο ιδιαίτερα άνετος εσωτερικός χώρος μπορεί να προσαρμοστεί στις ιδιαίτερες ανάγκες σας με επιλογές εξοπλισμού, όπως η μπροστινή ηλεκτρική συρόμενη ηλιοροφή και η πανοραμική ηλιοροφή για τους πίσω επιβάτες.

Και επειδή όσοι κινούνται διαρκώς έχουν συνήθως μαζί τους πολλές αποσκευές, διατίθεται , χώρος αποσκευών έως και 4.610 λίτρων και μεγάλος αριθμός αποθηκευτικών θηκών.

Viano taxi van minibus Ασφαλεια

Για να μεταφέρετε με ασφάλεια στον προορισμό τους μικρούς και μεγάλους επιβάτες, αναπτύξαμε για το Viano μια ολοκληρωμένη και αποκλειστική φιλοσοφία ασφάλειας.

Βασικό στοιχείο του αποτελεί ένα αμάξωμα ασφαλείας με στιβαρό κλωβό και πολυάριθμα έξυπνα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την ασφάλεια.

Μεταξύ αυτών, οι ζώνες ασφαλείας τριών σημείων σε όλες τις θέσεις, οι εντατήρες για τα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού, καθώς και το σύστημα προειδοποίησης για τις ζώνες ασφαλείας.

Οι μετωπικοί αερόσακοι για τον οδηγό και το συνοδηγό, όπως και η λειτουργία αναγνώρισης κατει- λημμένης θέσης στην πλευρά του συνοδηγού, περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό, ενώ προαιρετικά διατίθενται αερόσακοι παραθύρων για τον οδηγό και το συνοδηγό και αερόσακοι θώρακα1.

Για υψηλά επίπεδα ενεργη- τικής ασφάλειας, το Viano είναι εξοπλισμένο με πολυάριθμα ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης οδηγού.

Το Viano ξεχωρίζει για τη δυναμική, άνετη, και ασφαλή οδική του συμπεριφορά. Σ ́αυτό συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό η αερανάρτηση στον οπίσθιο άξονα με ηλεκτρονική ρύθμιση ύψους1 και το ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας ESP®, το οποίο διατίθεται προαιρετικά με ενσωματωμένη λειτουργία σταθεροποίησης ρυμουλκούμενου ESP®. Για ακόμη μεγαλύτερη οδηγική άνεση, φροντίζει η ανάρτηση άνεσης: διαθέτει ελατήρια/αποσβεστήρες με ρύθμιση άνεσης, καθώς και ψαλίδια και έδρανα άνεσης. Το αποτέλεσμα: βελτιωμένα χαρακτηριστικά κύλισης και ακόμη χαμηλότερη στάθμη θορύβου.

Το Viano taxi van minibus που περιλαμβάνει sport ανάρτηση, sport pedals και ζάντες αλουμινίου 45,7 cm (18″) σε ασημί «Vanadium». Με εντυπωσιακή ευελιξία, άμεση απόκριση, καθώς και σταθερή, ακριβή συμπεριφορά στις στροφές, η ισχύς του Viano μεταφέρεται στο δρόμο σχεδόν χωρίς απώλειες. Σας ευχόμαστε πολλή οδηγική απόλαυση.